Sivuston siistiminen käynnissä!

Sehän tahtoo sanoa sitä että mikkään ei toimi kunnolla ja loputkin on jottain ihan hirviää. Mutta eiköhän se tästä :). Tavoitteena kukkarolle sopivampi kokonaisuus, mistä ei kuitenkaan jäisi uupumaan semmoinen data, mitä itse ja mahdollisesti muut haluavat lukea jatkossakin. Se ole kuin mielikuvitus rajana, ja vähän ehkä tunnit vuorokaudessa.

Mutta elekee ihmetelkö jos jotkin videot eivät näy tahi taulukot löydy, niitä lisäillään takaisin ja tehdään muutenkin vähän ristiintarkistusta linkkien toimivuuden suhteen. Osa materiaalista onkin jo muutenkin aika heittää tunkiolle vanhentuneen tiedon johdosta. – Anu

Vastaa, vain omalla nimellä kirjoitetut kommentit julkaistaan

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s