Faktaralli

Mitä?

Tämä sivusto on tehty omaksi ja vähän muidenkin huviksi ja hyödyksi liittyen erityisesti itäsiperianlaikojen kasvatukseen ja koulutukseen.

Tosiasiallisesti aikuisiän dementian varalta lie hyvä kirjata joitain muistiinpanoja liittyen tekemisiinsä. Ei tarvitse sitten liian kaukaa hakea sepitteille pohjaa vanhoilla päivillään pikkulapsien pelotteluun.

Miksi?

Sitten joskus, erheiden ja oppimisen kautta, toivottavasti, olemme päässeet siihen tilanteeseen, että voimme anoa omaa kennelnimeä* ja omien kasvattiemme välityksellä viedä oppejamme eteenpäin seuraavalle metsästäjäaallolle. Yhtälailla uskomme että kasvateistamme kiinnostuneet ihmiset arvostavat saatavilla olevaa tietoa koiriemme kehittymisestä sekä suorituksista.

*Kennelnimi anottu ja saatu; Kennel Bear Caliber!

Millä pohjalla muka?

Anu vahvalla tutkijan koulutuksellaan ei jätä asioita paljoakaan puolitiehen. Läpi harmaan kiven ja pää verissä suorittamista löytyy niin näyttely- kuin käyttökoepuolesta (HIRV, HIRV-J ja KARH). Lisäksi Anulla taipuu excelit ja viestintä erilaisia työkaluja hyödyntäen (somet, officen tuotteet muutenkin sekä verkkoalustoina mm. wordpress). Hirvenmetsästystaustansa sekä geneerisen eräjormailun innoittamana sekä silloisen eduskunnan opposition myötävaikutuksesta roduksi valikoitui tällä kertaa itäsiperianlaika. ”Kantanartuksi” Anulle pitkän pähkäilyn, etsinnän ja jännäilyn jälkeen siunaantui yksilö Eräjätkän kenneliin 20.2.2016. Eräjätkän Oralla on taustalla runsaasti toimivia sukulinjoja.

Karhunvartijan mustavalkologo_Valkko
Karhunvartijan ”logon” mannekiinina Valkko – 16.04.2017/AL