Koirien paikannus

Koirien paikannukseen liittyvät tekstit on nyt selkeyden vuoksi jaoteltu laitteisto-kohtaisesti.

Lisätietoa eri laitteista sekä niissä toimivista ohjelmisto pyritään lisäämään sitä mukaan mitä pääsemme niihin käsiksi. Tavoitteenamme on testata laitteita erityisesti Lapin kairoissa (rehellisesti ihan paskat GSM-kentät liiankin usein vastassa) ja yleensä vielä kahdella koiralla (jos testaamme eri laitteita keskenään).

Lisäksi tavoitteenamme on saada laitteistojen softapuolesta maksimaalinen hyöty, ja näiden käyttöönottoa varten pyritään lisäämään step-by-step -ohjeistuksia kuinka muutkin pääsevät käsiksi seurue-metsästyksen/koetoiminnan/”muuten vaan seurannan” saloihin pariin mm. oma.riista.fi -palvelun avulla.

5 kommenttia artikkeliin ”Koirien paikannus

  1. Hei Sam, hyvä kysymys. Maasto-ohjelman ominaisuuksiin ei kuulu piirtotyökalua jolla kartta-aineistot(esim.metsästysseuran alueet) saadaan näkymään. Eikä ole ostettavissa lisäpalvelujen kautta. Tilarajat tunnuksineen näkyy MML-kartta-aineistossa suoraan.

   Kyseinen palvelu on mahdollista saada lite- ja pro-ohjelmiin, joka on näihinkin ostettava palvelu. Ostaessa Pro-ohjelma (99€) version saa vuodeksi Laaja-lisäpalvelun käyttöön.

   Ohjelmistot: http://ultracom.fi/tuoteryhmat/gps-tutka-ohjelmistot

   Lisäpalvelut+toiminnot: http://ultracom.fi/lisapalveluryhmat/gps-tutkat

   Ultracomin verkkokauppa: https://store.ultracom.fi

   Lappilaisittain jätämme vastuun virheistämme lukijalle 😉

   Tykkää

  1. Hei Ari! Mielenkiintoinen ajatus, kokeilemme tätä loppuviikosta, vahva epäilys on että tämä on softa-riippuvainen juttu (että vaihtamalla takaisin ei ”parane”, mutta testaamme kuitenkin :D)

   Tykkää

  2. Hei Ari! Pahoittelut vastauksen viipymisestä. Testasimme Astron käyttöjärjestelemän vaihtamisen takaisin suomenkieliseksi, ja kyllä, haukkuilmaisin toimii myös näinkin! (Olimme kylläkin hieman skeptisiä asian suhteen). Eli haukkuilmaisimen käyttöönotto ensin englanninkielisenä ja muuttaminen takaisin suomenkieliseksi on mahdollista tehdä.

   Tykkää

Vastaa, vain omalla nimellä kirjoitetut kommentit julkaistaan

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s