Tulossa (Havaintoja ja Selvittelyä): Uovision UM785-HD 3G Plus – Elo riistakameran kanssa, ei ihan niin helppoa kuin voisi olettaa…

Morjenttesta pöytään! Nyt on taas sellainen tekninen vimpain työn alla ettei tosikaan. Niihän sitä siis voisi luulla että sole ku iskeä setelit kauppiaan karvaiseen kouraan ja alkaa kyyläämään metsän elukoiden liikkeitä.

Ehei, ei se nyt ihan niin heleppoa ole :D. Riistakamera itsessään on päässyt keräämään pölyä kaapin päällä kaiken muun ”akuutimman” tekemisen takia, mutta sadepäivien tuoksinnassa muistui että olishan se tuokin viritettävä toimintaan että pääsee mehtuuhommiin sujuvasti syksymmällä. Ainoa mitä kameralla kerettiin tehdä sen jälkeen kun se joulupukilta kiristettiin oli että toimii – koiratarhan kupeeseen ja muistikortti kiinni.

Tavoitteena kuitenkin että hitusen pitempään matkaan kamera vietäisiin, ja sehän tarkoittaa mm. 1) Dataliittymän, 2) WiFi-muistikortin 3) Lisäakun ja ehkä myös 4) Luvan maanomistajalta käydä virittelemässä kuvauspaikka luvallisesti metikköön (joo, aikamme pimeää suihkukuvausta ”testimielessä” jäi noin 5s). Jos nyt jostain tekee mieli luistaa niin tuossa kohdassa 4:hän se saattaisi käydä mielessä, mutta pitemmässä juoksussa lie siihenkin voisi vähän panostaa. Oikein mukavat tyypit saattaa selvitä metikön kameroittamisesta juhla mokalla ja pullolla terävää, mulgummat jätkät joutuu ostamaan oman tiluksen että pääsevät salakuvailemaan metsän elukoita/muita jänkhien raggareita. (Kieltämättä, kyllähän sitä tovin yritin ehtiä omaa mehtätilusta…).

Muluggu tai ei, niin tätähän tässä joutaa nyt selvitellä ihan omalla sivullaan kun koirahommissa on pientä taukoa. Perushumppa pyörii omalla tahdillaan – lenkkiä pyörällä ja ilman sekä pennun peruskoulutusta, elokuun 20:s linkku aukeaa ja sitten ei taas jouda joutavia värkkäämään :).

Vastaa, vain omalla nimellä kirjoitetut kommentit julkaistaan

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s