Ihminen! Nyt on aika toimia – Susivahinkojen estämisen kansalaisaloite

Hei ihminen, juuri sinä!

Suosittelemme myös Karhunvartijan puolesta tutustumaan oheiseen aloitteeseen. Susitilanne alkaa olemaan aikalailla haasteellinen tuolla ”etelässä”, eikä tilanne ole erityisen kantavalla pohjalla. Kyllä se meidänkin koirilla metsästäminen susi-alueilla alkaa olemaan aika heikoilla kantimilla.

Me ei lähdetä pelottelemaan susilla jotka syövät muksut pihasta, mutta tosiasiassa tolokku pitäisi olla niissä tilanteissa missä sudet systemaattisesti käyvät pihoilta noutamassa ”take-away:t” omien lemmikkien muodossa. Tulehtuneet välit metsästäjien ja tutkijoiden välillä eivät myöskään lämmitä blogin kirjoittajia, pitäisihän sitä nyt jonkinlainen keskusteluyhteys olla näillä kahdella. JOTTAIN TARTTEE TEHDÄ, ja tällä hetkellä tämä kansalaisaloite on paras keino viedä asioiden korjaamista eteenpäin. Tutkijat joutuvat liian usein sylkykupeiksi myös niissä asioissa joihin eivät voi vaikuttaa.

Kansalaisealoitteen allekirjoittaminen käy helpoiten omilla pankkitunnuksilla, mutta myös paperinen kannatusilmoitus vie asiaa eteenpäin.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2702

Vastaa, vain omalla nimellä kirjoitetut kommentit julkaistaan