The era of kennel Bear Caliber has begun!

*Ja jotain jäätävän mahtavaa ”tättärää” musiikkia tähän kohtaan*

Totisesti, herran päivänä 31.01.2018 napsahti rapian 200 euron lasku postilaatikkoon. Siinäpä se sitten kaikessa upeudessaan :D.

Ajallisesti kennelnimi -prosessi kesti sellasen nelisen kuukautta. 03.10.2017 kävästiin hallituksen kanssa kasvattajakurssi koluamassa läpi (btw 140 ekua kahdelta naamalta), aikalailla samoilla lämmöillä kennelnimihakemus sisään (ja kyllä, totta munassa se ”karhunvartijan” oli mennyt jo ajat sitten jollekin muulle tekijälle [ja eri rodun edustajalle]). Vinkkinä siis samanlaista rumbaa läpikäyville, että ennenkuin pystytätte sivustoja nettiin ja someen jollain tietyllä tittelillä niin kipaskaa täältä kahtomassa joko se kyseinen kennelnimi on varattu –> linkki.

Ja ennenkuin tosiaan päästiin FCI:n hyväksyntäketjuun niin ensin toki piti saada puolto laikajärjestöltä (ja olikohan jonkinlainen peukutus myös kennelliitoltakin..). Nämä eivät onneksi kustantaneet mitään. Ja mukana pyöri varavaihtoehtokin jos nyt jollakulla kehvelillä olisi tämä ”Bear Caliber” tai hyvin vastaavanlainen kennelnimi olluna jo (kolmisen viikkoa oli mahdollisuus asiasta huomauttaa kun hakemus oli julkaistu koiramme-lehdessä).

Joten rasti seinään, nyt on sekin urakka hoideltu. Jos asiat hyvin menee niin keväällä 2020 tällä etuliikkeellä syntyisi sitten ”ihan omia kasvatteja”. Hyvissä ajoin kun on liikenteessä niin … niin eipähän tarvihe murehtia tälläsiä. 😀

Vastaa, vain omalla nimellä kirjoitetut kommentit julkaistaan

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s