Posio 07.05.2016 Ryhmänäyttely feat. Valkko ”PersonalSpace” Koira

Kävimmä sitten mutkan Posiolla tänään with the Great White. Isännyyden töiden haitatessa harrastustoimintaa hallitus jätti pienen mustan ensimmäistä kertaa itsekseen häkkiin ja päräytti Wolkkarin nokan kohden Posiota vähän jälkeen aamuviiden.

Note to self: Jos PeräPosion reitti on talvella tolokun ralliraitti, nii elä herrajumala mäne sinne routa-aikaan. Siinä ei päässyt keskinopeus yli 50 nousemaan noin 30 km matkalla, kiitos kohtuullisen sorapinnan ja livettävän mutalikon. Kyllähän pääsi taas Suomen tiestö autolla ajajan yllättämään. Onneksi sentäs tuli ajeltua pikitietä Kemijärvelle asti, se olisikin ollut naama näkkärillä jos olisi navin suositusreittiä posottanut koko matkan *add here maanisesti nauravan autonomistajan ilme*.

Posiolle selvittiin kuitenkin ajoissa, ja aina niin mukavan ilmottautumisenkin hoitaminen onnistui ilman että käsi puristui irti loppuruumiista (miten niin Valkko on kiinnostunut saavuttamaan KovinJätkä2016-palkinnon kaikissa näyttelyissä?). Luojalle kiitos myös että itäsiperianlaikojen kehä oli heti ensimmäisenä ennenkuin lämpötila kerkesi kovin nousta yli 10 asteen. Määrällisestikin laikoja oli kohtuullisesti, joten tiesi ettei Valkon tarvitse liian pitkään kyseenalaistaa muiden koirien maskuliinisuutta.

Nuorten ja Juniorin jälkeen tuli avoin luokka, missä oli tällä kertaa ”vain” neljä urosta. Lyhyestä tarina kaunis, eli AVO-EH:han sieltä pärähti (ks. arvostelu täältä). Mikä jäi sitten ihan älyttömästi harmittamaan oli se, että Valkko ”MinunHampaisiinEiKosketa” päätti sitten ilmoittaa ajatuksena tuomarille, ja ärähtää. Taas. *Add here se tunne kun tekee mieli vajota maan alle ja paskaesittelijä2016-titteli goes to Anu*. Valkolla oli mahiksia pärjätä todella hyvin näissä näyttelyissä, mutta ihan oikein teki tuomari, ja rokotti arvostelussa tuosta ärähtämisestä.

Sen verta harmitti nimittäin tuo Valkon käytös että saapi alkaa esittelemään niitä hampaitaan ja killuttimiaan kaikille kadun miehille ja naisille tästä eteenpäin, aivan sama vaikka kuinka hänen itsemäärämisoikeuttaan siinä loukattaisiin. Se kun heittää arviolta (vähintään) satasen edestä rahaa ilmottautumismaksujen ja menovesien kanssa noihin näyttelykäynteihin niin siellä ei ole enää vara alkaa ärhentelemään.

Joten tervetuloa kaikki meille, kahvit saapi kunhan on ensin koiran kourinut läpi.

Valkko Posio 07052016
”Miltäs itestäs tuntus jos joku tunkis nyrkin sun suuhun, häh?”-Valkko, Posio 07.05.2016. Kuva: Irma Hanhela.

Vastaa, vain omalla nimellä kirjoitetut kommentit julkaistaan

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s