Koiratutkan hankinta – postaus joka ei auta vertailua eri merkkien välillä

No eihän sitä kukkaan metälle mene nykyään ilman että koirankin menot voi facebookissa, twitterissä, instassa ja LinkedInissä kertoa (tai ainakin ne kerrat jolloin koira on vähintään kantanut saaliin valmiiksi 400g vakuumipusseihin pakattuna omistajalleen).

Joten niin se vaan tähänkin talouteen tuli tarve ostaa ja päivittää koiratutkat (Valkolle päivitystä, Oralle oma).

Ja ilman suurempia taustatutkimuksia, aikaisempaan kokemukseen perustuen, päädyttiin hakeutumaan kaupoilla Ultracomin Novuksen äärelle. Rahat tiskiin, vanha vaihdossa pois ja tyytyväisenä kotia, heleppo homma. Sitten vielä toisaalta jokseenkin järkevälle kuulostavat puhelinliittymät datalla povariin ja taivaalta alkoi jo enkelten hallelujat kuulua.

Paitsi että, ”Peruttu”.

Sittenhän se vasta alkoikin tuskan hiki valua. Tiiättehän, perhekunta missä lähestulkoon kaikilla on puhelinta, tablettia, läppäriä ja vaikka mitä teknistä vimpainta, niin ei herrajestas ku oli vaikiaa saada sim-kortti pelittämään tutkan kanssa. Siinä alkoi tukka harmaantummaan itse kullakin koska

a) Eikö näiden laitteiden ny perkele pidä toimia ku vanha kunnon junan vessa?

b) No jos a)=NOT TRUE, niin eikö firma voisi tarjota pientä helldeskiä omilla sivuillaan eri värkeille (iPhone, Samsung, Nokia, puhelin, tabletti…) kuinka purat PIN-koodin kyselyn. Tämä olisi erityisesti lämmittänyt siinä vaiheessa kun havaitaan että kaikki talouden puhelimet syövät nano-SIMmiä. Tabletti syö vanhaa normi kokoista simiä. Tokihan sim-kortit oli jo keretty veistellä tutkaan sopivaksi.

No, siinä sitten päätä rapsuteltuaan vahinkojen kautta (ja noin 3h jälkeen) Oran panta alkoi toimimaan (yrityksen ja erehdyksen kautta, aika monta seksiviestiä tuli pannalle läheteltyä…).

Valkon panta aiheutti omat ongelmansa, koska edellistä lisenssiä vain päivitettiin tähän pantaan. Siinä pitikin sitten pitää jo jäähyttelytauko. Jossain vaiheessa sitten yön pimeimpinä tunteina oppositio otti turnausvoiton pannasta, ja nyt molempien pitäisi olla käyttökunnossa neljän (4!) kuukauden päästä alkavaan metsästyskauteen.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Vastaa, vain omalla nimellä kirjoitetut kommentit julkaistaan

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s